Kerstdiner bij Rouhi

Laat je verrassen door luxe en verfijning in de mooiste tijd van het jaar

Met de feestdagen nodigen wij jou uit om deel uit te maken van de betoverende Kerstsfeer bij Rouhi in House of Rituals, gelegen in het hart van Amsterdam. Een exclusieve gelegenheid om de festiviteiten te omarmen en te genieten van een unieke culinaire ervaring, doordrenkt met de levendige smaken van de Aziatische keuken.

Kerstmenu: Keuze uit 3-, 4- of 5-gangen
Ons Kerstmenu, beschikbaar van 12 t/m 30 december 2023 (uitgezonderd Kerstavond en Eerste Kerstdag), biedt een selectie van verfijnde gerechten. Met zorg samengesteld, inclusief vegetarische en veganistische opties, streven we ernaar om aan diverse culinaire voorkeuren te voldoen. Reserveer tijdig voor een onvergetelijke gastronomische ervaring.

Vegetarische en Vegan Opties Beschikbaar
Voor degenen met specifieke dieetwensen hebben we zorgvuldig vegetarische en veganistische opties geïntegreerd in ons Kerstmenu. We garanderen een smaakvolle en bevredigende maaltijd voor alle gasten.

Reserveer je Tafel
Voorkom teleurstelling en verzeker uzelf van een plaats tijdens de feestdagen. Klik op onderstaande knop om uw tafel te reserveren en een plaats te bemachtigen voor deze exclusieve Kerstervaring.

KERSTMENU

Kerst met een groep

Ben je op zoek naar een gezellige locatie voor een diner met je bedrijf of een grote groep? We bieden opties voor groepen, maar ook een ruimte voor private dining. Informeer naar de mogelijkheden.

The Ritual of Christmas

Ervaar Kerst dit jaar samen met uw medewerkers bij House of Rituals in Amsterdam. Wat is er nu magischer voor uw medewerkers dan dat ze zelf hun cadeaus mogen
uitzoeken? Dit jaar verzorgt House of Rituals een onvergetelijke ervaring voor u en uw medewerkers en u bepaalt zelf voor welk budget.

Geniet van een glas champagne en de meest exclusieve hapjes vanuit ons Restaurant Rouhi, terwijl u met uw medewerkers tot rust komt in de Mind Studio op de bovenste verdieping met uitzicht over een prachtig verlichte stad. Bekijk de opties hieronder.

Bekijk ‘The Ritual of Christmas’